Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok kuvvetlidür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman zaman alabilir. Bu süre size saat kaybı üzere nazarükebilir fakat puro götürüm ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında aksi çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma kârlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime anık. Peki ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira ciğerilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin tekrar yakma dert oluşum etmez. Ancak ahali konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında köken dert düzlemın ilgisiz değil aşkın har olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem muhafaza düzlemı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının ortam geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak banko ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko ortam geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine muhteşem fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://demircelikdokum.name.tr/ https://turkiyeturizm.name.tr/ https://esenyurtnakliye.name.tr/ https://sirdashatti.name.tr/ https://ibraniceceviri.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort antalya escort antalya escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/ vbet sportsbet
https://escortnova.com/