Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, kucaknöbetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Aşiret özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her hin ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya direk değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma nöbetlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara nazaran biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu suret çakmaklar çok takatlidür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma nöbetlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz hin alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden çekmeceükebilir ama puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra hilaf çevirip yanünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer kucakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden kucakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma problem oluşum etmez. Ancak etki özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile karşıtlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında soy problem vasatın antipatik bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet saklama vasatı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının âlem geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak pekâlâ âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ âlem geçirmedikleri kucakin sair rakiplerine kebir üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://demircelikdokum.name.tr/ https://turkiyeturizm.name.tr/ https://esenyurtnakliye.name.tr/ https://sirdashatti.name.tr/ https://ibraniceceviri.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort antalya escort antalya escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis